Kako započeti Školu mršavljenja?

Home / Škola mršavljenja / Kako započeti Školu mršavljenja?

Bez obzira koji Vas razlog motivira da smršavite, mršavljenje ne podrazumijeva gladovanje, iscrpljujuće i čudnovate dijete. Škola mršavljenja se odvija kroz 5 konzultacija, najprije jednom tjedno a poslije nešto rjeđe jednom u dva tjedna.

Za početak morate znati da ste ulaskom u školu mršavljenja obavezni pisati dnevnik prehrane (jednostavno napisano što jedete kroz jedan dan). Za vrijeme prve konzultacije pokušavamo saznati o vašim navikama hranjenja što je moguće više i to do detalja.

Na temelju tako opsežnog saznanja o vašim navikama zajedno napišemo što ćete Vi jesti za prvih osam dana (naravno u suradnji s Vama i po Vašim željama). Mogućnost izbora hrane je velika. Detaljno Vam se objasni u tom širokom izboru menija što se od Vas očekuje.

Tijekom procesa mršavljena Vam se radi i Intolerancija na hranu , što uključuje oko 150 najvažnijih namirnica.Vrlo je važno da Vam se napravi i Intolerancija na hranu, jer najnovije studije pokazuju da jedenjem hrane koja Vama ne odgovara pospješujete debljanje.Tijekom samog procesa mršavljenja Vam se određuje i status vitamina i minerala Biorezonantnom metodom.

  • Nakon osam dana imamo drugu konzultaciju prije koje mi Vi pošaljete Vaš dnevnik prehrane što se Vi to jeli zadnjih osam dana.
  • Iz konzultacije do konzultacije mi analiziramo i ispravljamo Vaše navike i običaje hranjenja ali sve u svrhu da bi bolje i kvalitetnije jeli i naravno kontinuirano smršavili.
  • Ovakav način mršavljenja dugoročno daje najbolje rezultate, jer za cijelo vrijeme programa imate podršku liječnika specijaliste u bilo koje vrijeme tijekom dana od 8-20 sati.

Htio bi napomenuti da sam specijalista-liječnik te službeni predavač LLL tečajeva Evropskog udruženja za prehranu i metabolizam (ESPEN) s dugogodišnjim iskustvom u procesu mršavljenja.

Ako imate još nešto za pitati molim Vas kontaktirajte nas i besplatno se informirajte na sljedeće brojeve:

098/415-770

Cijena škole mršavljenja je 2000 kuna što uključuje svih pet konzultacija. Plaćanje se obavlja slanjem na bankovni račun.