“Prehrana danas”

Home / “Prehrana danas”

Preko 80% svih bolesti u zapadnim zemljama, rezultat je poremećaja vezanih uz prehranu. Studije pokazuju da je prehrambena neravnoteža učestala čak i među onima koji smatraju da se hrane zdravo. Prehrambena neravnoteža može dovesti do prolaznih zdravstvenih poteškoća ili čak do ozbiljnih bolesti. Nutrijenti potrebni da bismo se najbolje osjećali razlikuju se od osobe do osobe.

Otkriti svoju optimalnu prehranu koja odgovara načinu vašeg življenja, razini stresa, prehrambenim navikama i na žalost bolestima , danas je cilj modernog pristupa prehrani.

Predavanje dr. Branka Vrčića je osmišljeno na način podizanja preventivne svijesti te potrebe o samopomoći i kontroli nad vlastitim zdravljem.

Kroz seriju slajdova koji govore o istaknutim referencama iz prehrambene problematike većina sudionika su u mogućnosti da se zapitaju i o vlastitoj poziciji ili pitanjima koja su vezana uz prehrambenu priču današnjice.Za one koji već imaju određene bolesti do detalja će biti opisani slučajevi dramatičnih poboljšanja zdravlja nakon prehrambenih savjeta dr.Vrčića.

Svakodnevno smo svjedoci raznih zdravstvenih problema u našoj široj okolini , ali iz začaranog kruga simptoma i bolesti je teško pobjeći.

Dramatična poboljšanja su ponekad jednostavna i rezultat su razumijevanja da svaki čovjek ima svoje prehrambene potrebe koje su potpuno jedinstvene . Iz te činjenice proizlazi cijela filozofija prehrane današnjice koju je razvio dr.Branko Vrčić nakon godina edukacija i velikog broja klijenata s kojima je radio.

Prehrana koja je dinamična , dizajnirana samo za vas te kako izbjeći većinu zdravstvenih problema današnjice , saznajte na predavanju dr.Vrčića.
Bolesti koje mogu biti tretirane hranom

  • Nesanica, problemi pamćenja i koncentracije
  • Depresija, kronični umor, stres
  • Promjene raspoloženja, nervoza, osjećaj pritiska
  • Simptomi menopauze, PMS
  • Iritabilni kolon, konstipacija i drugi problemi s probavom
  • Bolesti srca, povišen krvni tlak, visoki kolesterol
  • Tumori
  • Glavobolja i migrena
  • Neplodnost (muška i ženska), hormonalna neravnoteža
  • Česte infekcije, prehlada, astma

Više od 90% ispitanika su u mogućnosti da minimalizira svoju zdravstvenu problematiku .

Drugi cilj je da vam pomognemo razumjeti svoje zdravstvene probleme i kako ih riješiti. Za one koji su zainteresirani, program ide duboko u temelje sadašnje medicinske znanosti.

Kombinacijom biokemijskih, funkcionalnih , biorezonantnih i nutricijskih testova te tumačenjem dobivenih rezultata može se dobiti uvid u vaše zdravstveno stanje te ponekad otkriti moguću bolest i prije pojave kliničkih znakova i simptoma bolesti.

Uzmite kontrolu nad vlastitim zdravljem , uživajte u hrani i osjećajte se bolje nego ikad.

Do viđenja do predavanja dr.Branka Vrčića