Osobne konzultacije

Home / Konzultacije / Osobne konzultacije

Prije Vašeg prvog posjeta,zamoliti ću Vas da popunite upitnik i podatke o svojoj prehrani i životnim navikama, povijest bolesti i bilo koje trenutne simptome. To nije neophodno, ali vjerojatno čete u tom slučaju imati više dobrobiti od konzultacija, budući da to pomaže u početnoj procjeni mogućih uzroka promjena.

Nakon moje analize ispunjenog upitnika dobit čete uvid u Vaše nutritivne nedostatke,faktore rizika, mogući razvoj bolesti te savjete kako unaprijediti Vaše zdravlje i vitalnost. Sve pismenim putem. Provjera zdravstvenog stanja je dobrodošla u svakoj životnoj dobi , bez obzira imate li ozbiljnih zdravstvenih tegoba ili prolazne simptome koji su Vam tijekom života postali vjerni pratioci te im ne pridajete važnost.

Programi su prilagođeni uporabi putem Interneta i dostupni svima koji su zainteresirani a ne stanuju blizu naše lokacije. Možete ih započeti odmah, te osigurati Vam da se osjećate zdravije, te da izgledate bolje nego ikada.

Ako dolazite u „Centar za prehranu i mršavljenje“ prvi sastanak će trajati do 1 sat, što mi daje vremena da dobijem dobar uvid u Vaše zdravlje i Vaše potrebe te možemo detaljnije uči u vaše probleme. Nakon toga ču Vam reći što je u pozadini vaših tegoba i na koji način možete hranom poboljšati svoje zdravlje. Vjerojatno će biti potrebne još i dodatne konzultacije poslije našeg prvog sastanka zbog provjere Vašeg napretka te dodatnih objašnjenja i kontrola.

Nutricijske konzultacije su moguće i bez dolaska u „Centar za prehranu i mršavljenje“ putem pošte, elektronske pošte ili telefona.