Biorezonanca

Home / Biorezonanca

Što je biorezonanca?

Ljudsko je tijelo izgrađeno od milijuna živih stanica koje emitiraju slabe elektromagnetske signale. Svaka je grupa stanica jedinstvena i prepoznatljiva po svojim jedinstvenim signalima koji imaju nekoliko tipičnih svojstava; oni su harmonični, periodični i specifične jačine. U zdravom organizmu sve stanice titraju harmonično i u interakciji jedna s drugom, baš kao instrumenti dobro uvježbanog orkestra.

Bolest nastaje kada neka grupa stanica kvari ovu harmoniju. Svaka stanica ima svoj jedinstveni signal. Signal kompleksa stanica. Aparat za biorezonantnu terapiju (Bicom Optima) skenira grafičku shemu i „utvrđuje“ emitiraju li tkiva signale zdravih ili bolesnih stanica.

Biorezonantnim aparatom preko ulazne elektrode koja se nalazi na tijelu, detektiramo i prikupljamo fine elektromagnetske signale koje emitira stanica i dovodimo ih do aparata. Biorezonantni aparat tada te signale filtrira i tako odvaja one zdrave (harmonijske) od poremećenih (neharnijskih). Terapijski dio aparata tada šalje invertirane neharmonijske signale natrag u organizam kao terapijski signal. Upravo taj signal ima za posljedicu odbijanje patogena od napadnute stanice.

BICOM biorzonantna metod poseban je dijagnostički i terapeutski postupak koji se temelji na najnovijim dosignućima biofizke odnosno kvantne medicine. Prakticiranje ove metode započelo je prije 30 godina u Njemačkoj da bi do danas bila prisutna u većini zemalja Europe, ali i Amerike.

Biorezonantna terapija, poznata kao BRT, nježna je, neinvazivna terpija, terapija pomoću vibracija odnosno frekvencija.

Kako bi razumjeli zašto i na koji način koristimo frekvencije trebamo kratko objasniti pojmove energija, komunikacija i rezonanca.

1. Što je to rezonanca?

Najbolje možemo objasniti jednostavnim primjerom…
Kada uključite Vaš radio i između nebrojeno mnogo postojećih pronađete željenu radio-stanicu, ona će se nalaziti na određenoj frekvenciji!
U tom trenutku frekvencija pošiljatelja (radio stanice) i vašeg radio prijamnika rezoniraju međusobno → njihove vibracije imaju identičan titrajni val tj. rezoniraju podjednako. Ako pak odlučite promijeniti stanicu,do pronalaska nove čuti će te nepravilan (pucketajući) zvuk ili pak samo tišinu – razlog tomu je ne postojanje rezonance. Biorezonantnom se terapijom prihvaćaju i prenose odgovarajuće elektromagnetske frekvencije.

2. Što je to energija?

Energija se pojavljuje u različitim oblicima. Postoji kemijska, električna, toplinska, energija zračenja, mehanička i nuklearna energija. Važno je zapamtiti da se energija ne može poništiti, već samo promijeniti svoj oblik.
Tvar (materija) je zgusnuta energija koja emitira valove. Svi smo mi stvoreni od tvari (zgusnute energije) pa tako i zračimo tom energijom.
Svaka supstanca, svaka stanica, svaki dio našeg tijela, ali također i svaki virus, bakterija zrače određenom energijom.
Imaju jednu točno određenu, tipičnu valnu duljinu ili frekvenciju s potpuno individualnim karakteristikama.

3. Komunikacija

Stanice unutar našeg tijela međusobno komuniciraju, razmjenjujući informacije putem frekvencija ili električnih impulsa. U zdravom tijelu, ova razmjena informacija između stanica odvija se neometano. Na taj način svaka stanica odnosno svaki dio našeg tijela može ispuniti svoje zadatke. Ako negativne supstance (toksini, virusi, bakterije..) imaju utjecaja na tijelo, njihove opterećujuće frekvencije mogu negativno utjecati na komunikaciju između stanica.

Ukoliko je komunikacija između stanica poremećena, one neće biti u stanju da ispune svoje zadatke. Što se može evidentirati kroz osjećaj iscrpljenosti, kroničnog umora, a kasnije i kroz organske promjene i odgovarajuće simptome.

Uz pomoć BICOM aparata mogu se individualno i precizno odrediti frekvencije različitih suspstanci (bakterije, virusi, zubni materijal, teški metali, alergeni..)

Nastala energetska neuravnoteženost može se odrediti preko akupunkturnih točaka na rukama i stopalima. Točke se direktno odnose na različite organe i sustave unutar našeg tijela. Pomoću specijalnog kompjuterskog programa ponovno se uspostavlja energetska ravnoteža postavljanjem elektroda na kožu ~ negativan utjecaj na Vaše tijelo se poništava!

INDIKACIJE ZA BIOREZONANTNU TERAPIJU

BICOM biorezonantna terapija (BRT) može se koristiti kod svih indikacija koje se sreću u svakodnevnoj praksi, a također i kao dodatak u određivanju vitamina i minerala u tijelu. BRT je dokazala naročItu efikasnost u sljedećim indikacijama:

ALERGIJE I INTOLERANCIJE NA HRANUGLAVOBOLJE I MIGRENEGLJIVIČNE I PARAZITARNE BOLESTI
IMUNODEFICIT RAZLIČITOG PORIJEKLAKRONIČNE PROBAVNE POREMEĆAJEBRONHIJALNA ASTMA
INTOKSIKACIJE I TOKSIČNI STRESOVIAUTOIMUNE BOLESTIREUMATSKE BOLESTI
NEURODERMITIS, EKCEMVIRUSNE BOLESTIDETOKSIKACIJA
BAKTERIJSKE INFEKCIJEKOŽNE BOLESTI GINEKOLOŠKE TEGOBE
BOLNE MENSTRUACIJEMRŠAVLJENENEPLODNOST
ODREĐIVANJE VITAMINA I MINERALAHORMONALNI POREMEĆAJIODVIKAVANJE OD PUŠENJA I DRUGIH OVISNOSTI
Intolerancija na hranu se može izliječiti. Nemojte čekati da se Vaše zdravlje pogorša!

Nazovite odmah, informirajte se i dogovorite termin!

Htjeli bi napomenuti da je naš liječnik specijalista koji vodi školu prehrane i službeni predavač Evropskog udruženja za prehranu i metabolizam (ESPEN) s dugogodišnjim iskustvom kod problema prehrane i cijelog niza zdravstvenih problema.

Biorezonancijska metoda – Informacije za pacijente
PDF Download