Alergije

Home / Alergije

Ne živite s alergijama, eliminirajte ih Biorezonancom

Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, alergijske bolesti su četvrta kronična bolest u svijetu.
Smatra se da od najčešćeg oblika respiratorne alergije – alergijskog rinitisa pati između 20 i 40% Europljana od kojih 15 do 20% ima vrlo ozbiljne simptome.

Respiratorne alergije, potaknute reakcijom na supstancu u zraku koji udišemo (poput peludi, kućne prašine i životinjske dlake) su se udvostručile u proteklih dvadeset godina.

U alergijskoj reakciji organizam se “brani” od alergena time što stvara ogromnu količinu antitijela. Pri reakciji se aktiviraju i stanice koje proizvode histamin i druge kemijske tvari – medijatore – odgovorne za razvoj ozbiljnih kliničkih manifestacija alergije.

Budući da je to sve češći razlog odlaska k liječniku, prevencija i liječenje alergijskih bolesti postaju sve važniji u našem okruženju.
Naš je imunološki sustav, kad je zdrav, nevjerojatno učinkovit i prilagodljiv.

Prirodni neškodljivi način liječenja

Postoji iznimno učinkovita i potpuno neškodljiva alternativa konvencionalnom liječenju koja rješava alergije djelujući na njihov uzrok – na imunološki sustav u cjelini.

To je Biorezonanca – informoterapija – metoda koja organizmu vraća sposobnost razmjenjivanja informacija na staničnom nivou.

Utvrđeno je da zdravlje stanice se može obnoviti uz pomoć informativnih priopćenja.

Stanice tijela emitiraju valove određene frekvencije koje oko njega stvaraju elektromagnetski spektar frekvencija, “informacijski pokrivač”, odgovoran za zdravo funkcioniranje tijela.

Svako tkivo ima individualnu frekvenciju.

Bilo koji uzroci: bakterije, virusi, lijekovi, kemijski dodaci hrani, pesticidi, pa čak i hrana koja nije u skladu s antigenom krvne grupe može poremetiti zdravu frekvenciju stanica.

To dovodi do informacijskog poremećaja u međustaničnoj komunikaciji. Rezultat ovoga je poremećaj biokemijskih procesa što rezultira metaboličkim poremećajima u tkivu i nastankom bolesti.

Obnavlja međustaničnu komunikaciju

Biorezonanca obnavlja međustaničnu komunikaciju i vraća organima njihove izvorne frekvencije.
Tako, direktno djeluje na uzrok bolesti i uspostavlja normalan rad kompletnog organizma.

Ako je osoba alergična na neku hranu, na isti se način provodi alergijsko testiranje i terapija za neki od alergena.

Htjeli bi napomenuti da je naš liječnik specijalista koji vodi školu prehrane i službeni predavač Evropskog udruženja za prehranu i metabolizam (ESPEN) s dugogodišnjim iskustvom kod problema prehrane i cijelog niza zdravstvenih problema.
Biorezonancijska metoda – Informacije za pacijente
PDF Download